Köpvillkor

Köpvillkor

1. Hos städahemma.nu kan du som kund handla enkelt och bekvämt utan obehagliga överraskningar. Våra priser är inklusive moms och totalsumman du handlar för framkommer tydligt när du kommer till kassan.

städahemma.nu ägs av Möbelcenter P. Bramhag AB, org. nr. 556733-8685, som är en 40-årig möbel- och vitvarubutik i Oskarshamn. Att vi funnits så pass länge borgar för ett seriöst företag som ställer kunden i centrum.

2. Öppet Köp

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp vid oanvänd vara med obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Vi återbetalar pengarna till dig inom 10 dagar vid öppet köp*.

Returadressen är: städahemma.nu, Handelsgatan 2, 57251 Oskarshamn

3.Frakt & Leverans

Frakten sker med Posten/DHL för din bekvämlighet. Leverans till dörren (i de flesta fall)annars finns större paket att hämta på Postens / DHLs närmaste utlämningsplats.

Betalning sker med bank eller kreditkort

Vi accepterar Visa, Master Card/Eurocard

Vi skickar all kortinformation krypterad och den är på detta sätt helt säker

Leveranstid skickas från oss inom 2 – 4 arbetsdagar

4. Reklamation

Vi skickar endast hela och felfria produkter som överesstämmer med kundens beställning. Skulle det bli någon form av felleverans ber vi kunden kontakta städahemma.nu för att lösa problemet. Vi följer konsumentköplagen samt följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

5. Aldrig försäljning till minderåriga.

6. Företaget har säkra betalningslösningar.

*Pengar som återbetalas är exkl. fraktkostnad

*Vid icke uthämtade  paket, som skickat i retur av DHL, behåller städahemma.nu 100% av köpesumman alternativt hämtas paketet i vår butik på Handelsgatan 2, Oskarshamn. Då får köparen betala returfrakten.